Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Leo Botteri otvorio je web oleoteku, koja prodaje najbolja hrvatska ulja po vrlo povoljnim cijenana

uje-oleoteka

Mala boca Chiavalona za 75 kuna? Mala boca Ipšina ulja za 70 kuna? Mala boca monosortne Salvele za 61 kunu? Bočica Belića za 90 kuna? Moramo priznati da to još nismo vidjeli, osim na web shopovima samih proizvođača ili u dva, tri specijalizirana dućana. Ta su ulja, ako se ne kupuju izravno od proizvođača, gotovo uvijek skuplja.

Leo Botteri, osnivač Uja i Bracchie i suvlasnik hotela San Canzian, nedavno nas je uputio na obnovljenu web stranicu Uje.hr, gdje je ovih dana otvorena možda najpovoljnija oleoteka u Hrvatskoj. “Pokušavamo prodavati najbolja ulja po podrumskim cijenama,” rekao nam je gospodin Botteri. Čini se da im zasad uspijeva.

uje-shop

Uje.hr, koje nudi izvrsnu selekciju istarskih i dalmatinskih ulja, svojim jako korektnim cijenama demokratizira scenu najboljih hrvatskih maslinovih ulja.

Ona su još uvijek dovoljno visoko pozicionirana da bi sačuvala dignitet i ekskluzivnost proizvoda, ali su postala šire prihvatljiva. Utoliko je oleoteka na Uje.hr prilično dragocjen projekt koji vrijedi i vlasnicima i proizvođačima i potrošačima.

Osim izvrsne selekcije maslinovih ulja, Uje hr. nudi i široki izbor domaćih vina uključujući Black Island Winery, Testament, Boškinac, Cattunara, Claia, Galića, Gracina, naravno i Ipšu, Koraka, Matoševića, Saints Hills i Stinu.

Tu su još i uobičajeni slatki i slani proizvodi iz Ujeva repertoara, kao i pokon paketi. No, uvjerljivo je najvažnija oleoteka, koja zapravo predstavlja reprezentativnu prodajnu izložbu većine najvrednijih hrvatskih ulja.

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.