Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Izišla je kuharica posvećena samo ABC siru, s receptima chefa Tomice Đukića

abc-kuharica

Belje je izdalo kuharicu posvećenu fanovima njihova ABC sira. Beljski krem sir je jedan od najjačih hrvatskih brendova i jedan je od najnagrađivanijih hrvatskih prehrambenih proizvoda. Proizvodi se od mlijeka najboljih krava s farme Mitrovac.

Nova beljska kuharica napravljena je kao dva izdanja u jednom. S jedne strane je Moja kuharica, zbirka recepata za slana jela i slastice s ABC sirom koje potpisuju sjajni osječki chef Tomica Đukić, Marija Nekić i Vedran Bošković, a s druge Moja kuharica s jednostavnim, popularnim receptima i prostorom u koji čitatelji mogu zapisivati svoje recepte i bilješke. 

Raspon jela s ABC sirom je širok, obuhvaća sve od predjela poput tapasa i taquitosa, preko krem juha i tjestenina do ambicioznijih recepata poput rolica od pastrve, punjenih mesnih pečenja i, naravno, deserata. Cijelo jedan dio kuharice posvećen je cheesecakeu i raznim varijantama palačinki uključujući baby dutch.

Drugi dio knjige, osmišljen kao osobna kuharica svakog čitatelja, osim recepata i prostora za zapisivanje sadrži i korisne elemente poput tablica o trajnosti i čuvanju voća, povrća i mesa, duljini pečenja povrća, kuhanjajaja, erzovima mesa, pečenju steakova , pairingu hrane i vina, upotrebi začina, pravilnom postavljanju stola, korištenju pribora za jelo i slično. Ova neformalna ali vrlo sadržajna knjiga dobar je primjer promocije kvalitetnih industrijskih proizvoda kroz komercijalne i korisne forme. 

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.