Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

POSLIJE BOURDAINA RAMSAY Skoko zaista može reći da je radio s najboljima

skoko-riba-hrvatske

Anthony Bourdain bio je nedvojbeno najznačajniji gastro prezenter u povijesti  moderne globalne televizije. Gordon Ramsay svakako je jedan od najuspješnijih televizijskih chefova. Ramsay je snimio stotine i stotine  televizijskih emisija od kojih su neke bile grozne, a mnoge izvrsne, ali nikad nije izgubio profesionalni dignitet. Uostalom, njegov londonski restoran Gordon Ramsey na adresi Hospital Road već dvadeset godina drži tri Michelinove zvjezdice.

Serija Uncharted navela je pojedine kritičare da napišu kako Ramsay njome pokušava ući u Bourdainov prostor, što je samo djelomično točno. Bourdain je u zadnjih desetak godina rada izmislio žanr političko-gastronomske televizije. Ramsay se ipak uglavnom bavi hranom.

David Skoko prije desetak je godina sudjelovao u jednoj epizodi Bourdainove  serije Parts Unknown (Bourdaina je tada kroz Hrvatsku vodio Mate Janković).

Sada gostuje u Ramsayevoj seriji Uncharted. O ambicioznosti tog serijala dovoljno govori činjenica da je u epizodi posvećenoj Peruu gostovao Virgilio Martinez, jedan od najutjecajnijih chefova današnjice. David Skoko zaista ima razloga za zadovoljstvo. Batelinin je chef radio s dvojicom najvažnijih TV chefova na svijetu.

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.