Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Takashi Murakami dizajnirao je nove bočice za Perrier

murakami-perrier

Nakon što je McDonald’s rasturio suradnjama s Travisom Scottom i J Balvinom, u trgovinama se pojavio rezultat još jedne velike kolaboracije. Perrier je u Francuskoj izišao s bocama koje potpisuje Takashi Murakami.

Na listi suvremenih umjetnika koji jednako dobro zarađuju na svojim radovima i na komercijalnim suradnjama, nema puno imena. KAWS, Banksy, Mr., Yoshimoto Nara i Takashi Murakami, čovjek koji nam je dao nasmijane humanizirane cvjetove. Slavni japanski umjetnik udružio se s uglednim proizvođačem mineralne vode na ograničenoj seriji Perrierovih zelenih bočica s cvjetnim motivima.

“Kad me Perrier pozvao bio sam jako sretan što mogu surađivati s brendom gazirane vode tako duge povijesti. Perrier mi izaziva puno pozitivnih asocijacija. S 32 godine počeo sam živjeti u New Yorku i puno sam pio Perrier. I prije toga imam jedno sjećanje: imao sam 18 godina i bio sam na prvom spoju u životu, s djevojkom dvije godine starijom od mene. Otišli smo na jedno mjesto u Ginzi i naručo sam bocu Perriera, jer sam mislio da je to alkoholno piće. Sjećam se toga tako jasno, posebno svoje zbunjenosti kad sam shvatio da alkohol ne djeluje na mene ni nakon skoro cijele boce!,” ispričao je Murakami u intervjuu o ovoj novoj suradnji. Ograničena serija Murakami x Perrier uključuje i limenke, koje će u prodaju stići početkom 2021. 

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.