Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Jesu li vlasnici noćnih klubova izlobirali da im se dopusti da rade? Ako jesu, tko je u Vladi donio tu suicidalnu odluku?

klubovi

Veljko Ostojić, bivši  ministar turizma i predsjednik Hrvatske udruge turizma, početkom srpnja kazao je da na obali ima pedesetak noćnih klubova, i kako je besmisleno nacionalnu turističku industriju, koja izravno i indirektno zapošljava više stotina tisuća ljudi, ugrožavati zbog interesa vlasnika  pedesetak klubova.

Ostojićeva je logika čelično čvrsta, ali je Vlada nije htjela uvažiti. Krunoslav Capak jučer je na televiziji priznao da je Vlada trebala  ranije uvesti restriktivne mjere.  Briljantno.

Ako je gospodin Capak znao da je mjere trebalo uvesti ranije, zašto ih nije uveo? Tko mu je to zabranio? Istra je još prije mjesec dana zatvorila noćne klubove. U Istri se broj novozaraženih kreće između nula i tri dnevno. Sve je, dakle, perfektno jasno. Hrvatska je Vlada riskirala najvažniji segment nacionalnog gospodarstva, kako bi zadovoljilo interes vlasnika pedesetak klubova koji su, evo, zarazili  i međunarodno kompromitirali cijelu Hrvatsku.

Sada se mora postaviti pitanje: tko je  i kako uvjerio vlasti da je interes pedesetak klubova važniji od interesa kompletne turističke  industrije?  Tko je i kako izlobirao da Vlada ostavi klubove otvorenima? Tko je u Vladi, imenom i prezimenom, odlučio da Zrće ili Makarana smiju raditi?  Ovo su pitanja koja vode ili do zaključka o potpunoj nekompetentnosti hrvatske Vlade, ili do zaključka o dosta  mračnoj korupciji.

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.