Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Austrijska Vlada preporučila je svojim građanima da ne putuju u Hrvatsku

granica-turizam

Austrijsko ministarstvo vanjskih poslova danas je na Twitteru  proglasilo Hrvatsku zemljom visokog epidemijskog rizika. Uz egidu Achtung! austrijska je Vlada proglasila najviši stupanj sigurnosnog rizika za Hrvatsku, zbog velikog broja novozaraženih Covidom-19.

Austrijska Vlada ne preporučuje svojim građanima da putuju u Hrvatsku. Ova preporuka  vrijedi od ponedjeljka 17. kolovoza.

Riječ je o još jednom, dosad najtežem udarcu kockarskoj  epidemiološkoj politici hrvatske Vlade, budući da je Austrija jedno od naših najvažnijih emitivnih tržišta..

null

Achtung ❗️Reisewarnung für Kroatien 🇭🇷 ab dem 17. August! Aufgrund der epidemiologischen Entwicklungen in Kroatien wird die höchste Sicherheitsstufe für das gesamte Land ausgesprochen.⁰⁰Nähere Infos: https://t.co/08t9EVoERn pic.twitter.com/wNoElnwXyr

Prvo nas je Nizozemska stavila na narančastu listu. Zatim je Slovenija zaprijetila da će Hrvatsku staviti na crvenu listu, pa je Italija de facto zabranila ulazak putnicima iz Hrvatske, da bi sada Beč preporučio Austrijancima da ne dolaze kod nas. Sve to usred turističke sezone,

O nekompetentnosti hrvatske Vlade u ovoj kritično teškoj situaciji najbolje svjedoči današnja izjava ministra policije Davora Božinovića, koji je samo dva sata prije odluke iz Beča hladno izjavio da je hrvatska Vlada u stalnom kontaktu s austrijskom Vladom. Popodne smo se uvjerili u efikasnost tih kontakata.

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.