Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Nacionalna udruga ugostitelja od Vlade traži da ne zabranjuje svadbe

vinotoka-vjencanje

Nacionalna udruga ugostitelja u novom je priopćenju neizravno pozvala je Nacionalni stožer civilne zaštite da ne zabranjuje svadbe. “Sekcija cateringa Nacionalne udruge ugostitelja poduzima izuzetno jake mjere za sigurnost svojih gostiju i zaposlenika, promovira odgovorno poslovanje te poručuje kako je spremna provesti i dodatne mjere, ako nadležne službe odluče da su iste potrebne, “ stoji u priopćenju Udruge.

Nacionalna udruga ugostitelja Stožeru je predstavila preporuke o protuepidemijskim mjerama koje je dala svojim članovima i najavila kako su oni spremni dobrovoljn oprovoditi dodatne mjere kako bi sudionici svadbi bili sigurni. 

“Nacionalna udruga ugostitelja podržava sve dosadašnje odluke Nacionalnog stožera civilne zaštite vezane uz privatna i javna događanja te poziva sve članove Udruge i subjekte uključene u organizaciju takvih događanja na dosljednu provedbu mjera i pridržavanje preporuka,” poručuju ugostitelji. Svakoga tjedna u Hrvatskoj se održi više od 300 svadbi i veliki broj evenata bez ikakvog problema, dodaju, članovi sekcije  cateringa organiziraju posao  u skladu s preporukama, iznimno su posvećeni sigurnosti uzvanika, kao i svojih zaposlenika. Udruga upozorava na velik broj tvrtki koje zapošljavaju puno ljudi u segmentu cateringa za svadbe i evente i podržava sve mjere za očuvanje radnih mjesta.  

 “Život ne može stati, a uz poštivanje propisanih mjera niti ne mora. Zajedničkim odgovornim ponašanjem – držanjem socijalne distance, dezinfekcijom i higijenom, očuvat ćemo zdravlje i živjeti bez straha”, naglasio je predsjednik Nacionalne udruge ugostitelja Marin Medak.

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.