Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

El Toro u Šubićevoj dignuo je cijene, ali i dalje predstavlja dobru vrijednost za novac. I kuha fini latino fusion

el-toro-street-tacos

Hrvatski su restorani postepidemijskom razdoblju pristupili s različitim strategijama preživljavanja, no sve te strategije dijele zajednički nazivnik: niže cijene. Katkad se te niže cijene odnose na dio ponude, a katkad na cijeli meni. Pojedini restorani, poput Plavog podruma, osmislili su, uz standardni jelovnik, posebne višesljedne  menije po široko dostupnim cijenama, dok su drugi, poput Franko’s Pizze i Franko’s Streeta kreirali nove proizvode po povoljnim cijenama.

El Toro u Šubićevoj ponaša se sasvim drukčije. El Toro je uveo novi meni sa šest ili sedam starih jela, a cijene je povisio za deset do dvadeset posto. Tako nachosi sad koštaju pedeset kuna (prije 40), a tacosi koji su Torov trademark, idu do 70 kuna. No, usprkos višim cijenama, El Toro je i dalje vrlo dobra vrijednost za novac.

Mi smo u subotu ručali King Kebab, koji košta 85 kuna. Za 85 kuna dobijete tri ražnjića s jako ukusnim mljevenim mesom, koji su posluženi na flatbreadu punom zelenih salata i s vrlo finim pico de gallom s avokadom. Riječ je o izvrsnom i izdašnom jelu, koje pokazuje da je chef Mario Mihelj proživio samoizolaciju u dobroj kondiciji. El Toro definitivno ostaje jedan od najciviliziranijih i najugodnijih zagrebačkih restorana, sa zaista atraktivnom hranom inspiriranom latino fusionom.

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.