Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

I Vinodol je uveo dostavu. I to s više od četrdeset jela

vinodol-dostava

Do početka epidemijske krize Vinodol je bio najpopularniji zagrebački restoran, s oko 400 do 600 couverta dnevno. Vikendom i više. Onda je Vinodol naglo postao nepopularan u profesionalnoj zajednici, jer je njegov vlasnik Dražen Boban otvoreno priznao da je otpustio vrlo mnogo zaposlenih. Vinodol je, naime , uvijek radio ma logici velikih brojki, pa je zapošljavao između 76 i 80 ljudi,najviše od svih zagrebačkih restorana. Kad je posao stao, takvo je brojno stanje postalo fizički neodrživo.

Poslije dvomjesečne pauze Vinodol se počeo vraćati na scenu kroz dostavu. Dostavni Vinodolov jelovnik sadrži više od četrdeset jela, pa je tako uz Tekkin najopsežniji u Zagrebu.

Vinodolov dostavni jelovnik obuhvaća glavne favorite tog velikog restorana u Teslinoj: tartar biftek, salatu od hobotnice, pašticadu, brudet od grdobine, teletinu ispod peke i biftek u umaku od senfa. Pretpostavljamo da je Vinodolov ulazak u dostavu tek zagrijavanje za otvaranje restorana 11. svibnja.

Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.