Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

SoHo je podigao kvalitetu na razinu višu od tipičnog sushi fast fooda

soho

SoHo u Dukljaninovoj ulici zamišljen je kao fast food sushi za klince, i one koji baš nisu inicirani u sushi. Zato je SoHov meni pun raznih majoneza, krema i sastojaka koje ne volimo vidjeti u sushiju, poput piletine.

Međutim, SoHov koncept masovnog sushija odlično se primio; prije širenja epidemije ovaj je mali dućan par kuća od Noela bilježio izvrsne prodajne rezultate.

Prošli smo tjedan naručili nekoliko kutija SoHova sushija. SoHo je jedan od rijetkih sushi lokala, uz Time i Ginger u Novom Zagrebu, koji rade unutar velikih dostavnih sustava. Ostali smo jako ugodno iznenađeni.

Nigiri s tunom i lososom kvalitetom sastojaka i tehničkom obradom žestoko nadmašuju standarde fast food sushija, dok su raznovrsne rolice sasvim korektne. SoHov je sushi, osobito nigiri, bio značajno bolji nego prije mjesec dana kad smo ga prvi put probali. Čini nam se da se ruka iskusnog japanskog chefa Mota, koji se iz Hanamija premjestio u SoHo, već prilično osjeti. U svakom slučaju, SoHo je jedna od privlačnijih opcija u neizbježno jednoličnoj zagrebačkoj dostavnoj ponudi.

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.