Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Nestali srpski kuhar pronađen je u slovenskom zatvoru. Tamo je završio zbog sumnji da dila drogu

markus

Zagrebačka policija u četvrtak je proglasila nestalim 44-godišnjeg Dejana Markusa, kuhara iz Srbije koji je u Zagrebu imao dva lokala i živi na Trešnjevci. Nestanak Dejana Markusa prijavila je njegova sestra Jelena Markus Vučković. Prema informacijama koje su, uglavnom od Markusove sestre, dosad doznali hrvatski mediji, Markus je zadnji put bio viđen prošlog petka kad je prijateljici rekao da je na putu izvan Hrvatske i da će joj se javiti kad se vrati u subotu.

Dejan Markus u Zagrebu je držao vinoteku The Wine u Vlaškoj ulici i Servus, prvi hrvatski butik knedli u Oktogonu. U Srbiji je nastupao u kulinarskoj emisiji “Kuhati sa srcem.” Na temelju tih podataka, većina domaćih medija Markusa je proglasila “proslavljenim” kuharom i “kuharskom TV zvijezdom.” Anonimni kuhar, koji je u Zagrebu imao dva opskurna, očigledno neuspješna lokala, na kraju je pronađen u Sloveniji, točnije u slovenskom zatvoru.

Kako javlja Jutarnji.hr, dok su za Markusom tragali obitelj, hrvatska policija i prijatelji, on se nalazio u pritvoru u Sloveniji, u kojem je završio jer je navodno uhvaćen u prijevozu tri litre amfetamina u bocama koje podsjećaju na boce ulja. Ne zna e je li drogu u Sloveniju unio iz Hrvatske ili ju je trebao isporučiti nekome, jedan od scenarija je i da je u dilanje ušao kako bi nadoknadio gubitke na lokalima. Slovenska ni hrvatska policija zasad ne daju više informacija o prirodi Markusovih poslova.

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.