Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Izišao je prilog ULJE 2019/2020. godišnje izdanje posvećeno vrhunskim hrvatskim maslinovim uljima

ulje-2019-2020-g

Maslinovo ulje jedan je od najvažnijih hrvatskih gastronomskih proizvoda i jedini u kojem je Hrvatska najbolja na svijetu. Ulje smo pokrenuli zbog važnosti maslinova ulja za hrvatsku gastronomiju. S obzirom na broj nagrada koje su naša ulja osvojila na relevantnim svjetskim natjecanjima, kao i s obzirom na činjenicu da je Flos Olei pet puta zaredom proglasio Istru najboljom svjetskom maslinarskom regijom, zaista nema nikakve sumnje da je maslinovo ulje najbolji hrvatski gastronomski proizvod.

Ovogodišnje izdanje posvećeno je upravo brojnim ulogama maslinova ulja u gastronomiji; od kućnog kuhanja do fine dininga, pri čemu nam je svojim receptima, osmišljenim posebno za Izvještaj o ulju, pomoglo nekoliko vodećih hrvatskih chefova.

ulje-najava-1

Prilog Ulje 2019/2020. među ostalim donosi i rezultate kemijske analize ekstradjevičanskih  maslinovih ulja iz supermarketa, osam nasumično izabranih proizvoda različitih od lanjskih, čime smo proširili bazu testiranih ulja, kao i popis svih važnih međunarodnih priznanja koja su naša maslinova ulja osvojila u proteklih godinu dana.  

ulje-najava-2

Prilog ULJE 2019/2020. možete besplatno downloadati OVDJE.

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.