Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Garden Bar & Kitchen u Preradovićevoj zatvorio se zbog preuređenja

garden-tocionici-pivo

Na vratima puba i restorana Garden Bar & Kitchen u strogom centru Zagreba piše Zatvoreno zbog preuređenja. Zatvaranje i temeljiti sadržajni redizajn Gardena mogli su se očekivati već u kasnu jesen, kad je taj dobro uređeni lokal naglo ostao bez hrane: krajem listopada ondje smo pokušali svratiti na ručak, ali nije postojao, a kuhinja je pripremala samo tri burgera i tri juhe.

Priča o Gardenu, restoranu pivovare Garden Brewery, pomalo je neobična. U svom prvom izdanju prije manje od tri godine, Garden je nudio pivničke snackove koji su bili prilično loši. Zatim je kuhinju preuzeo talentirani Marko Palfi, koji je osmislio odličan pub meni. Palfijev chilli con carne spada među najbolji comfort food koji smo ikad probali u Zagrebu.

Usprkos izvrsnoj lokaciji blizu Cvjetnog trga, slasnoj Palfijevoj hrani, velikim porcijama i korektnim cijenama, Garden nikad nije postao popularan. Za ručak je zjapio prazan, tako da je bilo jasno kako je zatvaranje samo pitanje vremena. Ovdje je važno podsjetiti da su je AZ mirovinski fond prošle jeseni kupio 49,5 posto vlasništva Garden Brewery, koja je pak kupila 51 posto vlasništva u lancu burger barova Submarine.

Garden Brewery i Submarine su dakle de facto zajednička tvrtka, koja raspolaže prvorazrednim prostorom u Preradovićevoj ulici, koji se upravo zatvorio zbog preuređenja. 

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.