Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Movie Pub ponovo priređuje doček Nove godine. Neoprezne čitatelje podsjećamo na skandalčić s Nove 2018.

movie-pub

Movie Pub u Savskoj ulici u Zagrebu nije podigao cijene. Doček Nove 2020. košta 349 kuna. Za taj novac gostima se nude kulen, vratina, sireva, francuska salata, štrudl od sira i od jabuka te neograničene količine crnog i bijelog vina i piva, plus pjenušac u ponoć. U najavi na web stranici Movie Puba spominje  se i živa glazba, ali ne piše o kojem se bandu radi.

Sve zvuči okej: puno glazbe i pića i nešto masnoća i ugljikohidrata za vrlo prihvatljiv novac. Moramo, nažalost, podsjetiti da je prije dvije godine Movie Pub izazvao jedan od većih zagrebačkih novogodišnjih skandala.

Naime, na dočeku 2018. godine koji je također koštao 350 kuna, Movie Pub je prodao previše ulaznica što je sama uprava tog lokala priznala. Uslijed overbookinga, gosti koji su rezervirali stolove nisu mogli do svojih mjesta a mnogi su tvrdili da nisu uspjeli doći do hrane i pića.

Posjetitelji novogodišnjeg partyja u Movie Pubu bili su toliko bijesni da su odmah osnovali  Facebook grupu. E sada, sve bi se ovo moglo svesti u okvire nesretnog incidenta kakav se može dogoditi bilo gdje u svijetu (overbooking se dešava i tvrtkama poput Lufthanse), kad Movie Pub ne bi imao  dugogodišnju lošu prošlost. Riječ je, naime, o lokalu gdje kuhanje već skoro dvadeset godina, od samog otvaranja 2002.spada među najgore najnemarnije u Zagrebu i gdje često rade konobari koji nigdje drugdje ne mogu dobiti posao, iako se čini posve nemogućim da konobar u Hrvatskoj danas ne može dobiti posao. U Movie Pubu nikad se ništa nije radilo lege artis. Pa stoga čitatelje koji ondje kane dočekati Novu godinu, moramo upozoriti na oprez.

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.