Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Slavna pariška škola Ferrandi u studenom otvara besplatni online tečaj stiliziranja hrane

ferrandi-tecaj

Velika vijest za entuzijastične kućne kuhare. Prestižna francuska kulinarska škola Ferrandi, na kojoj je studirao i jedan od najboljih hrvatskih slastičara Robert Hromalić, prvi put za javnost otvara online tečaj “kulinarske stilistike” i “kulinarskih tendencija.”

Tečaj je besplatan, traje četiri tjedna i počinje 4. studenog. Polaznici će učiti osnovna pravila platinga, slaganja jela na tanjuru i primjere različitih stilova. Cilj tečaja je naučiti ljude kako propisnim stiliziranjem i prezentacijom dati dodatnu vrijednost jelu, kuhanju i sastojcima.  Osim stiliziranja jela, tečaj nudi i osnove fotografiranja hrane, od predjela do deserta i smjernice za uspješne autorske kreacijen a stolu.

Svakog tjedna polaznici će dobivati zadatke kako bi testirali svoje talente i usvojeno znanje. Tečaj vode profesori s Ferrandija i nekoliko vanjskih suradnika, poznatih profesionalaca iz francuske gastro industrije. Među njima su Déborah Dupont, direktorica Librarie gourmande, stilistica Garlone Bardel, fotografkinja Mathilde de l’Ecotais, bivši chef Elizejske palače danas profesor naFerrandiju Régis Ferey i glavni urednik časopisa 180º Philippe Toinard. Ako ste ovoga Božića planirali oboriti s nogu sve svoje goste i rodbinu, tajming je idealan.

Više o tečaju i prijavama pronaći ćete OVDJE.

Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.