Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Pizzeria L’Oro di Napoli iselila se s Kaptola. Najavljuju otvorenje u zapadnom dijelu Zagreba.

napoli-pizza

U proljeće prošle godine na Kaptolu 27, prvoj adresi Royal Indije, otvorila se talijanska  pizzeria L’Oro di Napoli. Lifestyle mediji odmah su se raspisali o dolasku prve napolitanske pizze u Zagreb, koju, eto, priprema prava napolitanska obitelj. Mi smo bili dosta skeptični, jer su svi restorani koje su Talijani dosad  otvarali u Zagrebu bili potpuno grozni a katkad, u skladu s najgorim predrasudama, ti su restorani zaista bili povezani s talijanskim organiziranim  kriminalom.

Poučeni primjerima poput nesretne Lune Rosse u Preradovićevoj ulici, od L’Oro di Napoli nismo ništa očekivali, pa se nismo ni razočarali. Hrana nije bila posve grozna ali  ni natprosječna, dok je ponuda vina bila doslovno grozna, na razini trasha koji se u diskontima prodaje za dva eura.

L’Oro di Napoli pokazao se tipičnom turističkom gostionicom s puno loše robe, dok se pizza nikad nije približila zagrebačkom top 10. Podrum na adresi Kaptol 27 danas je ispražnjen. L’Oro di Napoli još je u srpnju na svojoj Facebook stranici objavio da sele u mnogo veći lokal s parkingom u zapadnom dijelu grada.

Međutimi na Facebooku i na Googleu još stoji adresa Kaptol 27, gdje restorana više nema. Pa smo nazvali broj  mobitela objavljen na  njihovom službenom Facebook profilu da doznamo kad će se i na kojoj adresi ponovo otvoriti. Na četiri telefonska poziva nitko se nije javio.

Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.