Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

BONKULOVIĆ U OKRUŽENJU SKELA I BUŠILICA Ima li smisla voditi gastro dućan na gradilištu Kaptol Centra?

bonkulovic

Danas je bilo gotovo nemoguće ući u Bonkulović, najbolji hrvatski gastronomski dućan, koji prodaje kavijar, gusja jetra, bellotu, čokolade Amedei i hrpu fenomenalnih sireva. Bonkulović se nalazi na drugom katu Kaptol Centra, koji se upravo temeljito preuređuje.

Dva od tri ulaza na drugi kat bila su blokirana zbog radova, a treći ulaz, stepenicama kraj VIP poslovnice Zagrebačke banke, također je pun ograda i cerada. Sa svih strana zuje bušilice, a cijeli prizor djeluje dosta neprijateljski za svakoga tko ne nosi šljemove i radničke kombinezone. Bonkulović je u srijedu popodne bio potpuno prazan. Potpuno je nejasno zašto su nastavili raditi na ovoj lokaciji.

Budimo realni, kavijar i iberico ne kupuju se na gradilištu. Osim Bonkulovića, na gornjoj razini Kaptol Centra ostao je otvoren još i Beer Bar, lokal koji drži i Pozoj i Orval, i puno dobrog piva između ovih najboljih predstavnika svojih stilova. U Beer Baru je u dva popodne sjedilo točno šest ljudi, uključujući dva građevinca. Beer Bar je odlučio nastaviti raditi, jer i kina rade za vrijeme preuređenja, pa ovaj pivski butik računa na kino posjetitelje. Na donjoj etaži okrenutoj prema Tkalčićevoj uredno rade Khala ii Barbieri’s. Taj dio Kaptol Centra i usred radova doima se preporučljivo. Međutim, gornju terasu, sa strane Nove Vesi, trenutno treba izbjegavati.

Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.