Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Chef Moto i Ricardo Luque 18. listopada u Hanamiju priređuju japansko-venecuelansku večeru

hanami-najava

Druga u nizu ovogodišnjih specijalnih večera u zagrebačkom restoranu Hanami, bit će posvećena venecuelanskoj i japanskoj kuhinji. Četveroručni fusion Hanamijeva chefa Motohiko Mochizukija i najomiljenijeg hrvatskog latino glazbenika Ricarda Luquea odvijat će se 18. listopada, u pet sljedova od kojih će Luque kuhati dva venecuelanska, Moto dva japanska, a desert će pripremati zajedno.

Na venecuelanskom dijelu menija bit će cachapa od mladog kukuruza sirom i asado negro, tipično jelo iz Caracasa koje se poslužuje s rižom, plantanom ili avokadom. Na japanskom dijelu menija su sushi i Black Cod.”Cilj ovakvih večera je spajanje okusa i druženje ljudi koji vole južnoameričku i japansku kuhinju,” rekao nam je osnivač Hanamija Igor Čimbur.

Hanami, koji je krajem prošle godine otvoren u Baltazarovom dvorištu na Novoj vesi, počeo je kao dark horse zagrebačke restoranske scene, bez velike pompe, ali s dobrim konceptom, profesionalnom izvedbom i dosta rada na ponudi i komunikaciji, u manje od godinu dana uvrstio se u među najpouzadnije restorane u gradu. Večera koja se održava u idući petak naslanja se na Hanamijevu ideju fusiona, samo s jačim iskorakom u južnoameričku kuhinju. Rezervacije su otvorene. 

HANAMI

Nova Ves 4, Zagreb

Petak, 18.listopada 2019.

VENECUELANSKO-JAPANSKA VEČERA

Chef Motohiko Mochizuki i Ricardo Luque

Rezervacije: +385 99 3484 007

Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.