Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Upravo je počeo četvrti Zagreb Burger Festival

zagreb-burger-festival

Na Strossmayerovom trgu u Zagrebu večeras je otvoreno četvrto izdanje  Zagreb Burger Festivala powered by Tabasco, jednog od najpopularnijih street food festivala u Hrvatskoj. Ovaj veliki godišnji skup ljubitelja mesa iza kojega stoji ekipa Fuliranja, inspirirao je cijeil novi žanr gastro evenata u Hrvatskoj. Ove godine Zagreb Burger Festival uveo je važno proširenje ponude, s posebnim mikrofestivalom steakova u Steak Districtu kojega prati Whiskey Bar.

zagreb-burger-festival-jankovic
Mate Janković

Od Marka Palfija u kućici Garden Bar&Kitchena do Mate Jankovića na Tabascovoj kućici, gosti Zagreb Burger Festivala i ove će godine moći probati neke zaista dobre i inovativne burgere.

zagreb-burgeri

Uz njih, na festivalu među ostalima nastupaju i RougeMarin, El Tor, Bread Club, Submarine, Kaschetta i Maredo, a od premijera treba izdvojiti predstavljanje slovenskog Lars&Svena koji najesen otvara svoj prvi lokal u Zagrebu, i nove ponude Le Kolača Roberta Hromalića koji se kobrendirao s Krašem, Chiavalonima i Ziganteom. U ponedjeljak će se održati redovni blind tasting burgera, a za svaki dan do kraja festivala 22. rujna najavljeni su koncerti i partyji.

Foto/Hrvoje Sklepić i Zagreb Burger Festival

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.