Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Tabasco je izbacio svoj najljući umak dosad. The Scorpio je 20 puta ljući od standardnog Tabasca

tabasco-scorpion

Američki klasik Tabasco, osnovan u Louisiani 1868. generacijama je sinonim za ljute umake. U međuvremenu, trendovi u hrani su se mijenjali, doživjeli smo dvije revolucije ekstremno ljutih čilija u gastronomiji, a Tabasco je ostao stabilan, šireći postupno svoju liniju popularnim formulama poput  Habañero Peppera ili Garlic Peppera. Novi val brutalne ljutine, novih sorti čilija i craft umaka najrazličitijih malih proizvođača iz cijelova svijeta, pomalo je skrenuo pažnju s Tabasca i firma je morala napraviti nešto da se vrati u glavnu struju.

The final touch. 📸 @nicolebell.photography #FlavorYourWorld

A post shared by TABASCO® Brand (@tabasco) on

Prije nekoliko dana objavili su da su lansirali svoj najljući umak dosad, The Scorpion Sauce. U ograničenoj seriji, Tabasco u ovom umaku kombinira scorpion pepper s guavom, ananasom i malo originalnog Tabasca kako bi dobio “oštri, pikantni umak neukroćene ljutine, s malo karipske slatkoće”.  The Scorpion je 20 puta ljući od standardnog Tabasca. Od 19. srpnja prodaje se isključivo preko interneta na tabasco.com i na Avery Islandu u Louisiani, gdje je Tabasco nastao. Za manje izdržljive predstavili su Roasted Red Sauce s tabasco papričicama sporo pečenima na vatri, češnjakom, lukom, bosiljkom i balsamicom koji opisuju kao “bogati, zadimljeni umak savršen za roštilj, ribu, umake i juhe.” 

Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.