Visa Inspire

Kult Plave Kamenice

Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Kornati vina

Korlat je otvorio natječaj za privatnu večeru sa chefom Davidom Skokom. Evo kako se prijaviti

skoko-kitchen

Badel je sa svojim brendom Korlat pokrenuo novu suradnju, s jednim od najboljih hrvatskih chefova Davidom Skokom. Riječ je nagradnom natječaju “Večera s Davidom Skokom” u kojemu sudionici mogu osvojiti privatnu večeru na kojoj dobitnicima i društvu od pet njihovih gostiju, jela priprema chef Bateline, uz pairing s Korlat vinima.

korlat-cabernet-sauvignon-2015

Za sudjelovanje u natječaju na Facebook stranici Korlata treba navesti jelo kojemu najbolje odgovara pairing s Koraltovim Cabernet Sauvignonom 2015. Autor najboljeg prijedloga dobiva večeru 4. rujna.  

Korlat Cabernet sauvignon 2015. dosta je impresivno vino, koji je unatoč više od 14 posto alkohola vrlo svjež, s prekrasnim bouquetom borovnica, crnih ribizla i kupina, i sasvim laganim primjesama mente. Tanini su jako fino granulirani, tako da je vino potpuno zaokruženo i elegantno, a aftertaste traje dulje od minute. Riječ je o vjerojatno najboljem hrvatskom cabernet sauvignonu. Iako je rijeć o moćnom vinu, meso mu nije jedini dobar partner, naprotiv. Pairing može biti puno maštovitiji. Ali više o pairingu ovdje nećemo, ipak je riječ o natječaju:)

Kako se prijaviti za večeru s Davidom Skokom, možete pogledati OVDJE.

aqua-panna-sidebar
naslovnica-vinski-izvjestaj.2019
Naslovnica-ulje-2019-2020

aviation-gin

Korlat je otvorio natječaj za privatnu večeru sa chefom Davidom Skokom. Evo kako se prijaviti

by Kult Plave Kamenice time to read: 1 min