Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Zatvorio se nažalost i African Cuisine and Bar u Gundulićevoj

african-cuisine-bar

African Cuisine and Bar, za razliku od mnogih drugih zagrebačkih zatvorenih lokala, otišao je pristojno i dostojanstveno. Na Facebooku su se zahvalili svim svojim gostima, te su objavili kako je 27. srpnja bio njihov zadnji radni dan. African Cuisine and Bar bio je simpatičan restorančić u samom srcu Zagreba, u onom dijelu Gunduličeve ulice koja je bliže Ilici.

Fenomenalnu lokaciju pratile su niske cijene hrane ( malošto preko 60 kuna), korektan izbor jeftinijih južnoafričkih vina, duhovito uređenje te jako prijateljsko osoblje. African Cuisine and Bar patio je, međutim, od dva probkema.

Prvo, hrana je bila solidna, ali samo prosječna, nespecifična i nije napredovala od otvaranja restorana do zadnjih dana restorana. Drugo, vlasnici nisu restoranski profesionalci. African Cuisine and Bar imao je vrlo lošu organizaciju rada, pa je katkad jedan te isti čovjek otvarao i točio vina, dovršavao hranu u kuhinji i odnosio tanjure. Još prije godinu dana, kad je rad ano vrijeme skraćeno, bilo je vidljivo da prvom zagrebačkom afričkom restoranu ne ide dobro. Ponadali smo se da će ih ulazak u Woltovu dostavu vratiti u život, no već je bilo kasno. African Cuisine and Bar iz dana u dan bio je sve prazniji, pa se zatvaranje pokazalo najrazumnijim rješenjem.

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.