Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

U američkom supermarketu pronašli su tijelo zaposlenika koji je prije 10 godina ondje umro od gladi

hladnjaci-supermarket

Kad su radnici na preuređenju starog No Frills Su permarketa u Iowi počeli skidati stari knauf, iz ploča ih je dočekalo jezivo otkriće. Pronašli su tijelo koje je tamo očigledno bilo godinama. Zapravo, bilo je u takvom stanju da forenzičari nisu odmah mogli utvrditi uzrok smrti. Ustanovili su da je tijelo u supemarketu bilo najmanje 10 godina, piše lokalni portal Des Moines Register

Nakon kraće istrage utvrdili su da je nesretnik Larry Ely Murillo-Moncada koji je nestao prije u 28.studenog 2009. kad je imao 25 godin. Murillo-Moncada u to je vrijeme radio u No Frills Supermarketu. Njegovi roditelji detektivima su rekli da se nedugo prije nestanka počeo neobično ponašati. U listopadu je postao “dezorijentiran” pa ga je majka odvela liječniku koji mu je prepisao antidepresive.

Nakon toga, simptomi su se pogoršali. Ely je roditeljima rekao da čuje glasove koji mu govore da mora jesti šećer. “Govorio je da mu srce tako jako tuče da ga može smiriti samo šećer,” ispričala je majka lokalnim novinarima. Dodala je da joj je sin postao paranoičan. Na dan kad je nestao otišao je iz kuće navečer, bez cipela, bez dokumenata i bez mobitela. 

Bivši zaposlenici supermarketa istražiteljima su donekle razjasnili stvari. Rekli su da je iza niza hladnjak u skladištu knauf bio postavljen tako da bude odmaknut od zida. Iznad hladnjaka je bila mala platforma nakoju su se zaposlenici ponekad penjali, pa pretpostavljaju da se Ely Murillo-Moncada isto popeo na nju, pao i ostao zarobljen u uskom prostoru iza hladnjaka.

Motori hladnjaka u skladištu su toliko glasni da ga nitko nije mogao čuti. Nesretni Murillo-Moncada po svoj je prilici umro od gladi i žeđi, u trgovini u kojoj je radio, dok su ga obitelj i lokalna policija tražili po cijeloj Iowi. Rezultati obdukcije potvrdili su da je pretpostavka njegovih kolega bila točna.  

Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.