Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Lufthansa je angažirala Michelinovog chefa da napravi meni za djecu

lufthansa

Djeca su budućnost. A vi se možete i dalje frustrirati bezličnom avionskom hranom. Njemačka aviokompanija Lufthansa angažirala je chefa Alexandera Herrmanna, čiji restoran Alexander Herrmann by Tobias Bätz u Wirsbergu ima dvije Michelinove zvjezdice, da napravi njihov novi meni za djecu.

Dok njihovi roditelji budu jeli tjesteninu podgrijanu u mikrovalnoj, djeca će na Lufthansinim letovima uživati u moussevima od rižinog pudinga s malinama i finim hrenovkama s pireom i zeljem. Herrmannov meni bit će ponuđen djeci u dobi od 4 do 9 godina svim Lufthansinim duljim letovima i nekim letovima u Europi, u svim klasama. U kreiranju menija sudjelovala su djeca, kušajući sva jela planirana za meni. Hrenovke i puding dobili su najbolje ocjene. 

Herrmannov meni za djecu je besplatan i može se naručiti do 24 sata prije leta. Više informacija možete pronaći OVDJE. Lufthansa od 2002. surađuje s poznatim chefovima u razvoju dječjih menija za svoje letove, koje posluže za više od 2 milijuna djece godišnje.

Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.