Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Večera za 5 na selu kolosalni je trash, još ponešto gori od Večere za 5

vecera-na-selu

Poslije dugih priprema, RTL je počeo emitirati Večeru za 5 na selu. RTL očito puno očekuje od te emisije, jer se Večera za 5 na selu emitira u prime timeu, od devet do deset u prva četiri dana u tjednu, a od osam do devet petkom. Večera za 5 na selu pokušava eksploatirati tradicijske običaje u pojedinim hrvatskim krajevima. Ovotjedni je serijal posvećen Istri.

Međutim, kao ni u prijašnjim sezonama obične Večere za 5, ni u Večeri za 5 na selu nema nikakvog kuhanja. RTL-ovi producenti valjda smatraju da je najveća gastronomska atrakcija u emisiji emitiranoj u srijedu navečer to što su jednu gospođu, odjevenu u narodnu nošnju, natjerali da makarone valja po golim bedrima govoreći da tako kuha večeru za muža, ali ne i za goste. Crno vino za istarsku supu natočilo se iz one grozne plastične demižonke u kojoj se drže najgora vina na svijetu, a komentari u offu, koji bi trebali pomoći objašnjavanju jela, bedastiji su nego inače.

‘Večera za 5 na selu’ od ponedjeljka do četvrtka u 21 sat te petkom u 20 sati!

RTL

No, RTL ionako nije i ne može biti o hrani, ni o dobroj televiziji. RTL je naprosto vodeći proizvođač trasha u hrvatskoj TV industriji, i od njegove produkcije ne možemo očekivati ništa drugo osim kolosalnog kiča.

Emisija Večera za 5 na selu vjerojatno je dobra onim gledateljima koji vole Ljubav je na selu, ali je apsolutno nepodnošljiva za bilo koga, tko je zainteresiran za hranu.

Foto/RTL Screenshot

Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.