Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Splitski hotel Marjan 13. srpnja ide na aukciju. Među zainteresiranima je i Adris Grupa

marjan

Za dva mjeseca počinje desetodnevna elektronička aukcija splitskog hotela Marjan. Nekad ikonografsko mjesto dalmatinskog turizma, hotel Marjan godinama stoji prazan nakon što ga bivši gradonačelnik Željko Kerum nije uspio obnoviti i staviti u funkciju.

Nakon Kerumova debakla, o investicijama i zainteresiranim kupcima hotela mogla su se čuti samo nagađanja. Zainteresirani kupci su, naime, na otvaranje aukcije čekali više od četiri godine, koliko je prošlo od otvaranja stečaja nad Kerumovom firmom Adriatic do objave prodaje. Aukcija će, kako piše novac.hr, trajati od 30. srpnja do 13. kolovoza.

Sudski vještak vrijednost hotela Marjan procijenio je na 432,06 milijuna kuna, početna cijena na licitaciji bit će 324,04 milijuna kuna, najmanje povećanje iznosa tijekom licitacije je 20.000 kuna. Budući da je riječ o elektronskoj aukciji, nisu poznati zainteresirani kupci. Adris Grupa, koja je nedavno otvorila Grand Park Hotel u Rovinju, spominje se zato što je otkupila hipoteke Hypo banke i Kreditne banke upisane na hotelu Marjan.

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.