Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Roman Belville (2,5), najslađi kuhar na svijetu, vratio se s receptom za farbanje uskršnjih jaja

roman-uskrs

Ayla Belville iz Indiane ima dvogodišnjeg sina Romana. Roman je, kao svaki sretni dvogodišnjak, neumoran, neopisivo sladak i urnebesno zabavan. Ono što ga razlikuje od većine dvogodišnjaka jest da malotko na internetu ne zna tko je Roman. I znaju ga po kuharskim video receptima.

Romanovi pratitelji prije par dana su se poprilično razveselili kad se nakon kratke pauze i videa s receptom za lazanje, dječak vratio s uputama za farbanje uskršnjih jaja, s dosta neizvjesnim rezultatom.

Ayla Bellvile je strastvena YouTuberica, koja je je prije nešto manje od godinu dana objavila dva videa na kojima njen mali sin priprema pizzu i tortu. Roman toliko uživa pred kamerom da ga ne možete prestati gledati, i toliko je sretan dok kuha da se morate smijati s njim od uha do uha. Oba videa postala su viralni hitovi. Ayla kaže da je uvijek kuhala s Romanom u nosiljci. Kad je malo narastao, počelo ga je zanimati sve što se događa u kuhinji.

Prvi video, za tortu, snimili su slučajno. Jednog dana igrali su se u vrtu i Ayla je spomenula tortu. Kako je svake srijede na YouTubeu objavljivala jedan post, odlučila je snimiti kako s Romanom peče tortu. “Činilo mi se da bi to moglo biti simpatično. Izmjerila sam sve sastojke i pripremala se za miksanje, ali Roman je stalno bio korak ispred mene. Sve je znao,” ispričala je Ayla novinarima, “Sam je počeo govoriti u kameru, kao da snima kuharski video. Izmakla sam se iz kadra i pustila ga da se zabavlja.”

Tako je nastao Roman’s Cooking Corner (Romanov kuharski kutak), serija YouTube videa koje su pogledali milijuni ljudi i o kojoj su pisali svi najčitaniji gastro portali.

Romanovi ljupki video recepti s vremenom su se proširili na Q&A epizode, male smiješne tutoriale i specijalne kratke priloge o dječakovom “privatnom” životu i interesima izvan kuhinje. “Šokirana sam,” kaže Ayla, “Mislila sam da ću snimiti simpatični video jer je Roman toliko sladak da bi bilo što s njim pred kamerom bilo slatko, ali oborio me s nogu. Da sam htjela ne bih snimila nešto bolje.”

Roman još nije napunio tri godine, ali zna da pred kamerom zabavlja ljude i to ga veseli. Njegova mama kaže da svaki put kad sretne nekoga koga ne poznaje, ispituje jesu li gledali njegove recepte. Ipak, kad njega ga pitaju što želi biti kad naraste, Roman kaže da želi biti igrač golfa.

Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.