Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Snoop Dogg i Martha Stewart vraćaju se na TV s urnebesnim trailerom za svoj novi kuharski show

martha-snoop

Najneobičniji duo u povijesti gastro televizije vraća se s novom sezonom svog popularnog showa Martha Stewart & Snoop Dogg Potluck Dinner koji ide na VH1. Povratak su najavili parodijom na mitsku scenu iz Titanica s propisnim soundtrackom Céline Dion i dvije friteze.

Prva sezona imitirana je 2016. i odmah je dobila dobre kritike. Waspovski šarm Marthe Stewart i Snoopovi prijatelji iz geta stvaraju neobičnu kemiju, a Snoop Dogg briljira. Treća sezona ima drugačiji koncept, zapravo je riječ o spin offu Potluck Dinnera. Show se zove Martha Stewart & Snoop Dogg Party Challenge, jer će Martha i Snoop u njemu ugošćavati celebrityje, koji će im davati kuharski podršku dok se natječu jedno protiv drugog.

Celebrity sudac bira pobjednika koji za nagradu dobiva Potluck Party platu. Slično kao što u Great British Bake Offu daju postolje da tortu, samo što će na ovoj nagradi sto posto biti ugravirana marihuana. Kao i obično, Snoop i Martha biraju samo goste koji imaju cred, pa će u prvoj epizodi najavljenoj za 3. travnja nastupiti Matthew McConaughey i Method Man, a sudit će Isla Fisher. Suradnja Marthe Stewart i Snoop Dogga nije izmišljotina VH1-ovih producenata, oni su bliski prijatelji u privatnom životu i Potluck Dinner je bila zajednička ideja. Više o Marthinom i Snoopovom magičnom kuharskom showu možete pročitati OVDJE.

Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.