Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Nije sve propalo u Americi. Gledali smo novi food show Snoop Dogga i Marthe Stewart i njih dvoje zajedno su genijalni

snoop

“Da se ti kupaš u mlaćenici bio bi bjelji”, kaže Martha Stewart Snoop Doggu dok umače pileće batke u smjesu za pohanje. “If anyone knows how to make shit whiter”, odgovara gost Seth Rogen, “it’s Martha Stewart“. Drugi gost, Wiz Khalifa, šuti i slaže krilca u pleh. Službeno, format emisije Martha & Snoop’s Potluck Dinner koja upravo kreće na VH1  je natjecanje u kuhanju dvoje starih prijatelja. Snoop Dogg i Martha Stewart stvarno su dobri prijatelji, godinama.

Snoop i Martha emisiju najavljuju iz kreveta, u  pidžamama. “Amerika je glasala”, kaže Martha. “Nisam high”, kaže Snoop. Najavljivač objavljuje njihov ulazak u kuhinju kao da idu na boks meč (Snoop je, naravno, u zlatnom svilenom ogrtaču, Martha u crnom). Ali kuhinja je puna raskošnih biljki marihuane koje se na policama bore za prostor sa začinskim biljem, stalno piju šampanjac dok kuhaju, Snoopov pult ima masku od auta, studio je pun bučne nabrijane publike i svako malo netko upada u kuhinju. Ice Cube, na primjer. Zapravo, Potluck Dinner Party nema puno veze s hranom, ona je tek povod za interkaciju WASP ikone Marthe Stewart i Snoopovih homieja, za koju bi se reklo da može funkcionirati samo u paralelnom svemiru mistične kemije, ali eto funkcionira.  

Kao tipični VH1 show, Potluck Dinner govori o svemu što dođe na stol, o životu u getu, nejednakosti, rasizmu,  i svako malo zalazi u dosta neugodne razmjene, ali baš tad je i najzabavniji. Hibrid talk showa, jutarnje emisije za domaćice, Food Networka i realityja, Martha&Snoop’s Potluck Dinner Party je neočekivana radost na televiziji.

https://www.youtube.com/watch?v=twu5pPDpfw0

Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.