Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Veterani Marcellina, Carpaccia i Oranža otvaraju šnicl bar Mime’s u Petrinjskoj

Mime’s kućica privukla je veliku pozornost posjetitelja lanjskog Fuliranja. Njihov pašta fažol bio je jedan od ultimativnih hitova vodeće adventske street food smotre.

Oko Božića se govorilo kako će se Mime’s u svom zagrebačkom bistrou baviti tradicijskom kuhinjom Dalmatinske zagore, što nam se činilo prilično kreativnom orijentacijom. Telegram.hr danas je objavio veliku priču o Mime’su, nekoliko dana uoči otvaranja tog lokala u Petrinjskoj ulici 44 odmah kraj jako uspješnog delija Lari & Penati.

Mime’s se sada definira kao šnicl bar, što znači da će svakodnevno pripremati teleće, pureće i pileće odreske. Moramo priznati da nas taj koncept zbunjuje, jer je riječ o prilično dosadnim komadima mesa s malo okusa.

Teleći bečki je, naravno, super, ali teleći šnicl na žaru više ne funkcionira najbolje, a o purećim i pilećim šniclima da ne govorimo. Stoga se nadamo da ćemo u Mime’su moći jesti i neka uzbudljivija jela.

Vlasnik Mime’s je Ante Ždero, bivši voditelj Oranža, a kuhaju Alen Đukić ( ex Marcellino i Dubravkin put) i Tomislav Čurdo, koji je radio u Carpacciu i Manu. Mime’s bi se trebao otvoriti drugi tjedan.

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.