Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Zlatna ribica je korektan riblji restoran s dugim pogledom na Krapanj, jedan od najmanjih jadranskih otoka

Zlatna Ribica staromodni je restoran, u ne baš dobrom smislu te riječi. Odmah na ulazu u blagovaonicu nalazi se buffet  sa salatama i nekim lošim začinima za salate poput Kisko octa. Tako izgledaju jeftini hotelski pansioni i tvorničke kantine, a ne ozbiljni restorani.

Povrće je prekuhano.Kruh je loš, a tost najgori industrijski. Vinska lista nije čula za moderne hrvatske proizvođače (osim Kairosa), a pivska karta nije čula za craftove. 

Međutim, svim ovim zamjerkama usprkos, Zlatna ribica nije loš restoran. Konobari su izvrsni, stolovi lijepo postavljeni, s besprijekornim bijelim stolnjacima, dok je pogled na Krapanj, jedan od najmanjih hrvatskih otoka, prilično očaravajući.

Na stolovima se nalazi ulje s Krapnja iz uljare Sv. Lovre, kućno vino također dolazi s Krapnja, a sve to proizvodi obitelj Tudić koja je vlasnik restorana i hotela Zlatna ribica, smještenog u Brodarici kraj Šibenika.

Riba je također okej. I velika trilja i orada činile su nam se svježe, a na stol su došle tek minutu ili dvije prepečene. Kamenice su bile velike i upravo raskošno bogate.

Zlatnoj ribici nedostaje nešto rada na detaljima i još više vizije modernog restoraterstva da bi od korektnog i ugodnog postala zaista dobar restoran.

ZLATNA RIBICA

Brodarica, Šibenik

HRANA 3/5  UGOĐAJ 3/5  VINA +2/5  POSLUGA 4/5

sve kreditne kartice

Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.