Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

U nedjelju u ReUnionu možete ručati salatu od liganja, zapečeni brudet pizzu za klince – za 120 kuna


S nizom novih restorana koji se u Zagrebu otvaraju početkom godine, oni već etablirani moraju dizati ljestvicu. Pa je tako ReUnion u hotelu Canopy by Hilton za ovu nedjelju pripremio najambiciozniju dosadašnju verziju svog nedjeljnog ručka.

Chef Marinko Topalović u nedjelju će, dakle, pred gostima rezati netom pečene lungiće, što je jedan od prvih carvinga u Zagrebu.

Za predjelo će se, među ostalim, posluživati marinirana govedina s povrćem s roštilja, salata od liganja i crostini s kulenom. Izborom glavnih jela dominira boeuf bourguignon, jedan od najpoznatijih francuskih klasičnih recepata kojeg u Zagrebu trenutno kuha još jedino Le Mika.

Zapečeni brudet jedinstven  je takav format u gradu, dok konvencionalnu stranu drži rižoto s komoračem i kozicama.

Svakako vrijedi spomenuti i empanade, koje se također u Zagrebu skoro nigdje ne serviraju, premda je riječ o jednom od najpopularnijih latinoameričkih jela. Budući da  se ReUnionov obiteljski ručak (Family ReUnion) obraća i obiteljima s djecom, chef Topalović klincima, koji veći dio ručka provode u igraonici, ispeći će pizzu i skuhati pastu s mesnim raguom. Fiksna cijena ovog all you can eat jelovnika i dalje je 120 kuna po osobi.

REUNION (Canopy by Hilton)

Sunday Family ReUnion

Branimirova ulica 29

Nedjelja, 24. veljače 2019. (i svaka iduća)

13:00-16:00

Cijena 120 kuna po osobi

Rezervacije 01 4559 518 ili 

info@reunionrestaurant.hr

Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.