Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Matija Bregeš iz Boškinca i Tino Sinožič iz Navisa prvi su Hrvati koji su se prijavili za S.Pellegrino Young Chef

young-chef-2019

Matija Bregeš danas nam je potvrdio da je ispunio prijavnicu za S.Pellegrino Young Chef. Gospodin Bregeš glavni je chef paškog gastrohotela Boškinac, a zimu je proveo u Geraniumu, danskom restoranu s tri Michelinove zvjezdice.  Kruno Kapetanović, vlasnik Navisa, jednog od najboljih kvarnerskih hotela, jučer nam je rekao da će se i Navisov chef Tino Sinožić prijaviti za S.Pellegrino Young Chef.

Otvorene su aplikacije za S. Pellegrino Young Chef. Evo kako izgleda natjecanje i kako se prijaviti

Bruno Vokal, izvrsni mladi chef u timu dubrovačkog Michelinova restorana 360 kazao nam je da još razmišlja o prijavljivanju na Young Chef. Gospodina Vokala neoravedno smo, pogreškom, izostavili iz naše nedavne liste hrvatskih potencijalnih kandidata za Young Chef.

S.Pellegriino Young Chef najvažnije je svjetsko natjecanje mladih kuhara, koje novim generacijama chefova omogućuje ulazak u networking scvjetske restoranske industrije. Hrvatska u ovom ciklusu  prvi put ima svog predstavnika u regionalnom žiriju. Regionalna natjecanja  održat će se ove jeseni, a veliko, spektakularno finale u lipnju iduce godine u Milanu.

Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.