Visa Inspire

Kult Plave Kamenice

Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Kornati vina

Atrox u utorak i srijedu u Zadru, Splitu i Dubrovniku predstavlja vrhunsku tekilu Ocho

ocho

Jesse Estes, sin Tomasa Estesa, suvlasnika tekile Ocho, u utorak i srijedu predstavlja tu posve posebnu vrstu tekile. U utorak 19. veljače Ocho će se prvo prezentirati u zadarskom Cookhouseu, a zatim u splitskom Nooru, jednom od najboljih hrvatskih barova. U srijedu 20. veljače mlađi gospodin Estes prezentirat će ovu jedinstvenu tekilu u dubrovačkom Azzuru.

Tekila Ocho nastala je 1937. godine u obitelji Canemara. Glavni destiler Ocha i danas je Carlos Canemara. Tomas Estes, koji je prije više od četrdeset godina držao niz prestižnih meksičkih barova i restorana, kasnije se udružio s obitelji Canemara, da bi od Ocha napravio jedan od najprestižnijih brendova tekile.

Ocho se danas na Wine Searcheru prodaje po cijenama od 250 do 1000 i više kuna za bocu. Ocho je jedini brand tekile koji navodi točnu godinu proizvodnje i ime polja na kojem je uzgojena agava, kao bazični sastojak tekile. Proizvodnja je uglavnom ekološka, a recenzije su iznimno dobre.

Jesse Estes, sin Tomasa Estesa, u utorak i srijedu osobno će predstaviti tu zaista jedinstvenu tekilu. Moramo priznati da nam je žao što Estez i Ocho ne dolaze u Zagreb. Tekile Ocho u Hrvatsku uvozi zadarski Atrox, distributer velikih šampanjaca Pol Roger, Agrapart i Drappier.

s-pellegrino-simboli-laterali
alh-rotschild-HR-300x300px
vinski-izvjestaj-2018-naslovnica
ULJE2018-NASLOVNICA
VON BARF_Banner_300x250-01 FINAL

aviation-gin

Atrox u utorak i srijedu u Zadru, Splitu i Dubrovniku predstavlja vrhunsku tekilu Ocho

by Kult Plave Kamenice time to read: 1 min