Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Atrox u utorak i srijedu u Zadru, Splitu i Dubrovniku predstavlja vrhunsku tekilu Ocho

ocho

Jesse Estes, sin Tomasa Estesa, suvlasnika tekile Ocho, u utorak i srijedu predstavlja tu posve posebnu vrstu tekile. U utorak 19. veljače Ocho će se prvo prezentirati u zadarskom Cookhouseu, a zatim u splitskom Nooru, jednom od najboljih hrvatskih barova. U srijedu 20. veljače mlađi gospodin Estes prezentirat će ovu jedinstvenu tekilu u dubrovačkom Azzuru.

Tekila Ocho nastala je 1937. godine u obitelji Canemara. Glavni destiler Ocha i danas je Carlos Canemara. Tomas Estes, koji je prije više od četrdeset godina držao niz prestižnih meksičkih barova i restorana, kasnije se udružio s obitelji Canemara, da bi od Ocha napravio jedan od najprestižnijih brendova tekile.

Ocho se danas na Wine Searcheru prodaje po cijenama od 250 do 1000 i više kuna za bocu. Ocho je jedini brand tekile koji navodi točnu godinu proizvodnje i ime polja na kojem je uzgojena agava, kao bazični sastojak tekile. Proizvodnja je uglavnom ekološka, a recenzije su iznimno dobre.

Jesse Estes, sin Tomasa Estesa, u utorak i srijedu osobno će predstaviti tu zaista jedinstvenu tekilu. Moramo priznati da nam je žao što Estez i Ocho ne dolaze u Zagreb. Tekile Ocho u Hrvatsku uvozi zadarski Atrox, distributer velikih šampanjaca Pol Roger, Agrapart i Drappier.

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.