Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Mundoaka je već četvrti put odgodila otvorenje


Prije par tjedana primijetili smo kako je Mundoaka u Petrinjskoj već dugo zatvorena, i kako vlasnici svaka dva tjedna prolongiraju navodni novi datum otvorenja. Pa je tako početkom veljače na Mundoakin vratima( i na Facebook stranici restorana) pisalo da se otvaraju 4. veljače. Pa je zatim netko nalijepio novi papir formata A4 s obaviješću “Vidimo se 15. veljače”.

Kako se ni 15. veljače nije ništa dogodilo, jučer smo na Mundoakinoj Facebook stranici pročitali da bi se restoran trebao otvoriti 28. veljače. Riječ je o četvrtoj novoj najavi otvorenja u samo dva mjeseca. Osobito je zanimljivo da Mundoaka u sve četiri obavijesti tvrdi da je zatvorena zbog preuređenja.

Međutim, ondje barem do prekjučer nije bilo nikakvih znakova radova na preuređenju. Istodobno, Mundoakino osoblje aktivno traži posao po zagrebačkim restoranima. Jasno je da otvaranja restorana često kasne zbog raznih razloga, od financijskih do građevinsko-dekoraterskih.

Međutim, zavlačiti goste stalnim pomicanjem datuma otvaranja uz obrazloženje koje očigledno ne stoji,  jako šteti brandu Mundoake, koja je prije pet godina bila jedan od atraktivnijih zagrebačkih restorana. Ovakva taktika odugovlačenja uništava povjerenje u Mundoaku. A restoran kojem se ne vjeruje ne može računati na uspjeh.

Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.