Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Zatvorio se Lokal, još jedan zlosretni lokal u Teslinoj 17

lokal-meni

U Teslinoj 17 unatrag tri godine radila su čak četiri bistroa. Stari Pizza Cut Duck, kojeg je naslijedio Duck Fast Bistro. Borna Janeš, vlasnik Pod zidom na vrijeme je zbrisao iz tog dobro zamišljenog mjesta, gdje kuhari baš nisu respektirali vlasnika. 

Zatim se prošlog proljeća u Teslinu 17 vratio vlasnik prostora koji je ondje ostao dva ili tri mjeseca, da bi zatim zatvorio i onda otišao kuhati u jedan neobični restoran na Korčuli. U jesen se prostor u Teslinoj 17 preuredio po treći put u tri godine. 

Pa je ondje otvoren Lokal, fast food utemeljen na proizvodima od crne slavonske svinje, koji su se prodavali po nerealno niskim cijenama, ako su koristili pravu CSS. U svakom slučaju, Lokal se zatvorio ovih dana. Izdržao je neka četiri mjseca, i to na jednoj od najprometnijkih lokacija u Zagrebu. Kako su nam rekli u srijedu u prostoru dosadašnjeg Lokala koji je sada izvan upotrebe, unutra “uskoro ulazi potpuno nova ekipa” s “potpuno novim gastro i vinskim konceptom”.

E sada, logično je postaviti pitanje kako je moguće da četiri bistroa propadnu u tri godine na jednoj od najkomercijalnijoj gradskih lokacija. Je li riječ o čistom ugostiteljskom amaterizmu ili o nečem drugom.

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.