Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Na nedjeljnom ručku u ReUnionu možete jesti janjeći ragu, steakove od tune, teleća prsa i puno kolača, sve za 120 kuna!

canopy-sunday-family-reunion

Tradiciju nedjeljnih obiteljskih ručkova s otvorenim buffetom (danas se to češće zove all you can eat) u Zagrebu je započeo hotel Westin, dok se još zvao InterContinental. Njegov nedjeljni jazz brunch, na kojem je svirao Vanja Lisak, sredinom devedesetih bio je toliko popularan da se moralo rezervirati tjednima unaprijed.

Štafetu je zatim preuzeo Esplanadin Zinfandel’s , s ponešto kompleksnijim konceptom. Naime, na Esplanadinim se nedjeljnim ručkovima dio jela naručuje s kratkog ali finog menija,a dio se uzima s buffeta. 

ReUnion, toplo i duhovito uređeni restoran novog zagrebačkog hotela, Canopy by Hilton, od ove nedjelje uvodi Family ReUnion, obiteljske ručkove po iznimno povoljnoj cijeni.

reunion-friter-kulen
ReUnionov hit uštipci od kulena

Kažemo iznimno povoljnoj, jer je ReUnionov buffet zaista prilično izdašan: uz sva jela nabrojana u naslovu, tu su još izvrsne okruglice od kulena, pa bruschetta s pršutom, pa plate sireva, juha od buče i meda, pa piletina u soji i đumbiru, pa marinirani ratatouille, pa caprese, pa još rižoto s komoračem, dok se među kolačima, shodno lokalnoj orijentaciji Canopya , ističu makovnjače, orehnjače i bajadere.

ReUnion se potrudio riješiti i pitanje obiteljskog izlaska s malom djecom: zato se nedjeljni ručak i zove Family ReUnion. ReUnion je, naime organizirao igraonicu za klince, kao i posebni dječji meni.

reunion-g
Chef Marinko Topalović

ReUnionov Family Reunion čini nam se jednom do atraktivnijih zagrebačkih ponuda za nedjeljni ručak, pa ćemo ga vrlo skoro isprobati. U ReUnionu smo dosad dvaput jeli. Oba je put hrana chefa Marinka Topalovića daleko nadmašivala standarde goleme većine hotelskih zagrebačkih restorana. Što ReUnion zapravo i nije, budući da je Topalovićeva strateška namjera izvući restoran na ulicu i natjecati se  s vodećim zagrebačkim casual restoranima.

REUNION (Canopy by Hilton)

Sunday Family ReUnion

Branimirova ulica 29

Nedjelja, 20. siječnja 2019. (i svaka iduća)

12:00-15:00

Cijena 120 kuna po osobi

Rezervacije 01 4559 518 ili fdsupervisor@canopyzagreb.com

Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.