Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Talijanski restoran La Torre uveo je couvert za pse. Dva eura za zdjelicu vode i čišćenje za psom

psi-couvert

Vlasnici talijanskog restorana Le Torre u mjestu Albetto kraj Vicenze, svoje je goste obavijestio da od 1. siječnja moraju plaćati couvert i za svoje pse. Za dva eura koliko vlasnik traži, pas će dobiti zdjelicu s vodom, a osoblje će dezinficirati mjesto na kojem je pas bio nakon što gost s psom napusti restoran.

La Torre je jedan od najpopularnijih restorana u svom kraju, tako da je sigurno da vlasnici Devid, Fabio i Joe Formaggio ovim potezom ne traže publicitet. “Ovo nije nikakva diskriminacija,” rekli su za lokalni portal Padova 24Ore, životinje su kod nas oduvijek dobrodošle, ali u zadnje smo vrijeme češće morali ulaziti u rasprave s gostima koji su se u restoranu pojavil i s vrlo velikim psima. Kako će se osjećati obitelj kraj koje sjedi pas veći od njihova jedanaestogodišnjeg djeteta koji slini i zaudara jer je mokar? U takvim smo situacijama odlučili gostima s psima ponuditi poseban prostor s dobrodošlicom za pse uz minimalnu cijenu couverta za psa.”

la torre

Vlasnici se nadaju da će zdrav razum prevladati i da će njihova nova politika povećati a ne smanjiti broj zadovoljnih gostiju. 

Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.