Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

EKSKLUZIVNO Krajem travnja 2019. otvara se Noel Buje, u luksuznom hotelu San Canzian

noel-sake-g

Zagrebački Noel uskoro otvara svoju istarsku ekspozituru. Noelov je tim, naime, preuzeo odgovornost za gastronomski identitet novog istarskog hotela San Canzian, smještenog u mjestu Donji Mušolini kraj Buja.

Restoran San Canziana zvat će se Noel Buje. Ujutro će se hotelskim gostima posluživati raskošan doručak, preko dana servirat će se bistronomska hrana, dok će navečer Noel Buje raditi kao klasični fine dining restoran s degustacijskim jelovnicima. Osim restorana, Noel je zadužen i za bar, kojeg će voditi Karlo Ferenčak. Za barom će se moči naručivati tipična barska ali i ponešto ambicioznija jela.

San Canzian luksuzni je hotel s 25 soba, opremljenih po standardima višim od hrvatskih pet zvjezdica. Hotel se otvara oko Uskrsa. I hotel i Noel Buje morali bi predstavljati značajan kvalitativni doprinos turizmu i gastronomiji zapadne Istre.

Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.