Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

S terase novog hotela Wine Residence kraj Brtonigle jučer se vidjelo do Venecije

cattunar-hotel-g

“Pogledajte one obrise zgrada, koji se naziru s druge strane mora. To je Venecija,” upozorio nas je Franco Cattunar dok smo stajali na golemoj terasi najvećeg apartmana hotela Wine Residence, naslonjenog na Cattunarovu vinariju u mjestu Nova Vas kraj Brtonigle. Franco Cattunar, vinar i vinogradar s pedesetak hektara pod lozom, otvorio je Wine Residence u kolovozu ove godine. Riječ je o luksuznom vinskom hotelu s pravih pet zvjezdica, koji ima jedanaest soba i apartmana, fitness i wellness, sa saunama koje gledaju na vinograde.

cattunar-hotel-recepcija

cattunar-hotel-vinogradi

Cijene soba kreću se od 250 do 450 eura, a sve su individualno uređene, s ponekim dosta originalnim i atraktivnim elementima poput Pininfarinine kade i otvorenih kamina. Niti jedna soba nema manje od 40 kvadratnih metara, a glavni su apartmani dvostruko veći.

cattunar-hotel-jacuzzi

cattunar-hotel-spa

Bitno obilježje Wine Residence jesu balkoni i terase. Sve sobe imaju balkone s fascinantnim pogledima na more, vinograde i Učku. Balkon sobe nazvane po poznatoj Cattunarovoj malvaziji s crne zemlje veći je od same sobe, dok je terasa glavnog apartmana, koja gleda na bazen, toliko velika da se na njoj može igrati košarka.

Wine Residence poslužuje hranu jedino za doručak: gospodin Cattunar odlučio se udružiti s obitelji Fernetich pa gosti mogu naručivati gastronomski room service iz obližnjeg San Rocca. Wine Residence, investicija od oko dva milijuna eura, ulazi u puni pogon za Uskrs. Riječ je o važnom dodatku turističkoj ponudi zapadne Istre, koju dosad izuzev San Rocca baš nije obilježavao luksuzan smještaj.

cattunar-hotel-bazen

cattunar-hotel-kupaonica1

cattunar-hotel-priroda

Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.