Visa Inspire

Kult Plave Kamenice

Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Kornati vina

ADVENT 2018. Senzacija na Europskom trgu! Đurina Hiža peče tomahawk steakove i od sutra kuha perkelt od jelena

Varaždinski restoran Đurina Hiža ponovno gostuje u Zagrebu. Nakon burgera od divljači koji bio hit na Zagreb Burger Festivalu, na Advent su došli s još ozbiljnijim roštiljem i senzacionalnom ponudom – tomahawk steakom koji peku u svojoj kućici na europskom trgu.

Osim moćnih tomahawka peku janjeći šiš kebab, odlične kobasice od jelena s njihovim domaćim kruhom, a od sutra kuhaju i perkelt od jelena. Tim iz Đurine Hiže, mjesta poznatog po dobrom mesu, nakon Adventa će u Varaždinu otvoriti Rešetku, mesni street food lokal s hamburgerima, sendvičima od trgne govedine i svinjetine, ramenom i još nekoliko hardcore uličnih jelima.

Tomahawk steak košta 350 kuna, janjeći šiš 35 kuna a domaća kobasica od divljači u “mlincu s dodacima prodaje se za 32 kune.

Moglo bi vas zanimati

s-pellegrino-simboli-laterali
VON BARF_Banner_300x250-01 FINAL
freixenet-banner

aviation-gin

svijet-vina

ADVENT 2018. Senzacija na Europskom trgu! Đurina Hiža peče tomahawk steakove i od sutra kuha perkelt od jelena

by Kult Plave Kamenice time to read: 1 min