Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Dubrovački One Suite hotel predstavom CABAres, CABArei otvara novu Stage One sezonu

Stage One je nova ekstenzija brenda najmodernijeg dubrovačkog i hrvatskog hotela One Suite u Srebrenom kraj Dubrovnika. Vrlo brzo nakon otvorenja, One Suite je postao novi centar društvenog života u Dubrovniku.

S koncertom Psihomodo Popa u garaži hotela kojim su prošle zime otvorili dubrovački Advent i biografskom monodramom o Ćiri Blaževiću koju je ovog ljeta u prepunom vrtu hotela izveo Tarik Filipović, One Suite je u Dubrovniku proširio definiciju hotela daleko od zastarjelog koncepta spavaonica za turiste koje umiru s krajem sezone.

stage-one-ciro

Vlasnik Lukša Jakobušić i njegov tim s dobrim su osjećajem za komplementarnost različitih elemenata koncepta One Suite pretvoriti u dinamično mjesto koje cijelu godinu živi s lokalnom scenom.

Ove jeseni Stage One se vraća u garažu One Suitea, s CABAres, CABArei, 25-godišnjim hitom Zijaha A. Sokolovića, urnebesno zabavnom predstavom koja će u Dubrovniku bit izvedena 1364. put.

cabares1

One Suite zimsku sezonu nastavlja redovnim eventima poput Mix&Mingle after work partyja četvrtkom, Lokal Club wine, cheese & jazza subotom, pop up Christmas storea i One Christmas Fun dogašanjima od studenog do Nove Godine.

Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.