Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Odlični Tarik Filipović obilježio je prvu Stage One sezonu najmodernijeg dubrovačkog hotela

stage-one-ciro

U lijepom i idiličnom ugođaju vrta One Suite Hotela, jedan od najvažnijih hrvatskih glumaca srednje generacije  prilično je impresivno izveo monodramu o Ćiri Blaževiću. Filipovićev tekst o Blaževiću nije komercijalni patchwork koji se bazira na bizarnim dosjetkama.

Riječ je, naprotiv, o vrlo ozbiljnom tekstu s pažljivim jezičnim stilizacijama, koji svoju duhovitost gradi kroz autentičnu društvenu kritiku i neobično senzibilno psihološko profiliranje. Uz kraću, minucioznu redakturu velemajstora ranga Marka Grčića, Filipovićev bi Blažević bio vrlo blizu izvanrednom.

Tarik Filipović odlično je kontrolirao i govor i pokrete na maloj otvorenoj pozornici nad kojom su letjeli avioni, i kraj koje su prolazili kamioni; jak je vjetar otežavao uvjete za predstavu izvedenu pred prezadovoljnim gostima koji su sjedili na ligeštulima i za barskim stolovima, i koji su Filipovića ispratili srdačnim, glasnim i baš jako iskrenim aplauzom.

#StageOne sold out!

A post shared by one suite hotel (@one_suite_hotel_) on

Filipovićeva monodrama obilježila je prvi ciklus Stage One, još jedne precizno definirane ekstenzije branda najmodernijeg dubrovačkog i hrvatskog hotela. Vlasnik One Suitea Lukša Jakobušić razvio je podbrendove hotela koji je nedavno proglašen najboljim novim hotelom u srednjoj i istočnoj Europi, sa jako razvijenim osjećajem za komplementarnost pojedinih elemenata cijelog koncepta 

stage-one-jakobusic-filipovic

Lukša Jakobušić i Tarik Filipović

Pa je tako uz pomoć Andree Klemenčić razvio Lokal, danas vjerojatno najbolji dubrovački bar. Pa je od svog hotela stvorio središte lokalnog društvenog života kroz akcije poput Stage One, koja se sigurno nastavlja u listopadu gostovanjem Zijaha Sokolovića, dok bi tijekom ljeta u bukoličkom ugođaju One Suiteova vrta tijekom pune sezone mogla gostovati jedna od klasičnih hrvatskih jazz pop pjevačica. Pa bi, naposljetku, u idućih nekoliko mjeseci u sklopu One Suitea trebala proraditi i artizanska pizzerija, a zatim i kućna proizvodnja sladoleda i vrhunskih peciva.

stage-one-party

Portfolio One Suite tako se kreće od najbolje uređenih hotelskih apartmana u zemlji, preko niza dodatnih, povezanih segmenata koji predstavljaju hotel, do sasvim specifičnih, namjerno ideologiziranih usluga poput prijevoza Teslom ili staza za hodanje i trčanje po Konavlima kroz detaljno isplanirani One Run service.

Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.