Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Villa Parentino postavlja standarde za buduće porečke vrhunske hotele

valamar-riviera-g

U Poreču zasad nema hotela s pravih pet zvjezdica, osim dijela resorta Isabella na otoku Sveti Nikola preko puta grada. Ali zato postoje apartmani s čistih pet zvjezdica. Riječ je o apartmanima u Parentinu, depadansi hotela Valamar Riviera. Parentino je smješten u staroj palači na Rivi Maršala Tita, s prekrasnim pogledom na more i Svetog Nikolu.

valamar-riviera-pogled

Pogled iz Parentina

Apartman na drugom katu u koji smo se čekirali u subotu popodne, velik je devedesetak kvadratnih metara. Sastoji se od velikog salona-radne sobe s propisnim, starinskim pisaćim stolom na kojem se netko sa smislom za detalje sjetio staviti čak i nož za pisma, te od prostrane spavaće sobe.

valamar-riviera-stol

valamar-riviera-kupaonica

Kupaonica zauzima prostor standardne sobe u većini naših hotela, opremljena je dobrom kozmetikom (Rituals), velikom tuš kabinom i još većim jacuzzijem.  Iz ovog udobnog apartmana izlazi se na pet ili šest metara dugu terasu koja gleda na more i grad, i s koje smo vidjeli šator u kojem se odrżava Istra & Craft Beer Festival, najveći ovogodišnji pivski događaj u Istri. Parentino postavlja kriterije udobnosti za buduće five star hotele u Poreču, koji ovom lijepom gradu dramatično nedostaju.

Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.