Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

DOG FRIENDLY Biramo restorane koji najviše vole vaše pse. Kandidirajte svoje favorite

restoranski-psi-g (1)

Dobro odgojeni psi su veselje u restoranima. Psi restorane čine toplijim, ugodnijim i živahnijim mjestima. Neki od najpopularnijih i najuspješnijih hrvatskih restorana imaju svoje velike ili male pseće maskote, koje nikada nikome ne smetaju, što je vidljivo iz gužve u tim restoranima i nerijetko šarmiraju goste.

 

toni-obi

Obi, ljubimac i hostesa restorana Toni u Zambratiji

Kada govorimo o psima koji dolaze s gostima, dokazano je da restorani koji se prema psima ponašaju prijateljski privlače više publike od onih u kojima su psi nepoželjni. Iz vlastitog iskustva možemo reći da nijedan od vodećih hrvatskih restorana nema otpor prema psima, ali neki se oko pseće udobnosti ipak trude više od drugih.

Vjerujemo da psi, kao životinje u najbližem suživotu s ljudima, ne smiju biti građani drugog reda kada je u pitanju kvaliteta njihove prehrane ili kretanje po mjestima na koja idu zbog svojih vlasnika. Stoga smo u suradnji s tvrtkom Von Barf, jedinim hrvatskim proizvođačem zdrave organske sirove hrane za pse, odlučili istaknuti restorane koji se najprijateljskije ponašaju prema psima.

Popis koji slijedi sastavljen je od nominacija urednika i suradnika Kulta, iz našeg iskustva u hrvatskim restoranima. Svoje favorite možete objaviti u komentarima na postu na našoj Facebook stranici ili na mailu kultplavekamenice@gmail.com. Restorani koji dobiju najviše nominacija ulaze u uži izbor, u kojemu će svi čitatelji moći glasati za restoran koji se najprijateljskije odnosi prema psima.

 

Naše nominacije

Plavi podrum, Volosko
Time, Zagreb
Le Bistro, Zagreb
Kod Pere, Zagreb
Arboretum, Fažana
Toni, Zambratija
Alfred Keller, Mali Lošinj

Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.