Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Zatvara se Mundoaka u Petrinjskoj?

mundoaka-prostor

Kako izvješćuje Jutarnji list, zagrebačka će se Mundoaka najvjerojatnije zatvoriti. Naime, na temelju pravomoćnog sudskog naloga, u srijedu ujutro radnici su zazidali stražnji ulaz u restoran.

Stanari zgrade u Petrinjskoj 2, gdje se Mundoaka nalazi, prije nekoliko godina tužili su restoran tvrdeći da je vlasnik bespravno probio stražnja vrata na prostoru gdje ona nikad nisu postojala.

mundoaka1

Stanari su dobili spor, a kako restorani ne smiju raditi bez izlaza za nuždu, Mundoaka će se vjerojatno morati zatvoriti, što je njen vlasnik Tom Novak i potvrdio Jutarnjem.

Novak ipak smatra kako će na sudu uspjeti dokazati da su sporna vrata dio originalnih nacrta zgrade.

Mundoakin vlasnik misli da su ga stanari tužili zbog čiste zlobe a ne zbog vrata, te se požalio Jutarnjem da je kroz restoran dosad prošlo više od 200 raznih inspekcija.

Prva verzija Mundoake, dok je chef bio Tvrtko Šakota, pripremala je najslasniji i najoriginalniji street food koji se ikada kuhao u Zagrebu.

Kasnije se Mundoaka pretvorila u tipični turistički restoran, u kojem se hrana pripremala u, blago rečeno, dvojbenim higijenskim uvjetima.

Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.