Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

U City Outletu u Ilici uz odjeću prodaju i vrhunske škotske whiskyje, Whispering Angel pa čak i tajvanski Kavalan

Hodajući Ilicom u subotu u jednom smo od izloga, u outletu s odjećom zapazili uredno posložene bočice svih vrsta Aqua Monaco tonika. Iznad njih je stajalo specijalno pakiranje 1724 tonika. Da nije riječ tek neobičnoj dekoraciji izloga shvatili smo kad smo u izlogu vidjeli sva tri Mulassanova vermuta, Douglas Laingovu Provenance single cask kolekciju whiskyja, Whispering Angel rose i Planetin chardonnay.

S druge strane police, u samom dućanu s odjećom,  vidjeli smo da se sva pića iz izloga normalno prodaju, kako nam je rekla prodavačica već neko vrijeme.  U ponudi je nekoliko burgundskih premier cru chardonnaya, Tito’s votka,  čak i ekscentrični tajvanski Kavalan whisky u standardnom formatu i manjem od 2 decilitra.

Cijene su standardne, Kavalan košta 530 kuna, Whispering Angel malo skupih 250 kuna, tonici se na akciji prodaju za 15-20 kuna, no ono što je najvažnije jest da je netko konačno odlučio zanemariti zagrebačke trgovačke konvencije, i da su distrubuteri (najviše etiketa u City Outletu uvozi tvrtka Fine stvari) i trgovci odjećom odnosno vlasnik prostora, kupcima život učinili praktičnijim i kvalitetnijim koristeći udarnu gradsku lokaciju da bi praktički na ulici ponudili  vrhunska pića.

Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.