Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Robert Hromalić više ne radi u Timeu

time-pupitres

“Mislim da nam je Robert dao puno, i da smo mi njemu dali dosta, i u smislu profesionalne afirmacije. Rastali smo se u dobrim odnosima,” rekao nam je u srijedu ujutro Davor Bienenfeld, vlasnik Timea. Robert Hromalić, klasično školovani, perfekcionistički mladi slastičar, prvo je radio u restoranu Time, da bi zatim otvorio i vodio slastičarnicu Time u Teslinoj ulici, koja je impresionirala Zagrepčane prilično senzacionalnim, lijepim i modernim kolačima, kao i visokim cijenama.

Time i Hromalić razišli su se oko konceptualnih pitanja. Vlasnik Time želio je da i slastičarna i restoran nude širi asortiman deserata u širem rasponu cijena, dok je Hromalić inzistirao na visokom slastičarstvu (osim kad je riječ o street food festivalima). Time će idući tjedan predstaviti dvije slastičarke koje će preuzeti slastičarnicu u Teslinoj kao i kartu deserata u restoranu. Robert Hromalić potvrdio nam je da nakon njegova odlaska asortiman slastičarnice Time ostaje isti, te da on planira ostati u Hrvatskoj. “Naravno, nastavit ću se baviti visokim slastičarstvom, samo to i radim,” rekao je Hromalić. Nije htio potvrditi eventualne nove angažmane.

Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.

})