Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Timeovi žanrovski ručkovi dobro su rješenje za vrućinu u gradu

time-janjeca polpeta (1)

I ove godine zagrebački Time za ručak nudi šest ili sedam žanrovski precizno definiranih formata, po prihvatljivim cijenama, od 60 do 115 kuna. Sve su Timeove posebne ponude za ručak istočnjački inspirirane, a gosti umjesto formalnog menija dobivaju male kartice s opisom i fotografijom sadržaja ručka.
Trenutno se może birati između velikog i malog sushija, uz koji se poslužuju miso juha i voće, katsu piletine, kung pao svinjske potrbušine, dahla s kokosovim mlijekom i naanom što nam se činilo prilično zanimljivim, te janjećih polpeta s humusom i pita kruhom.

Jučer smo probali janjetinu. koja na stol stiże s tri umaka: legendarnim Timeovim zelenim curryijem, čilije i šafranom. Janjeća pljeskavica bila je izvrsna, sočna, bogata u okusu, i dobro se slagala sa sva tri umaka, humus je bio dosta okej, salata poslužena uz humus svježa i hrskava, dok je kruh, nažalost, bio pomalo gumast. Ovaj mali ručak, optimalan za ljetne vrućine, zalijevali smo sad već gotovo suhim Galićevim Roseom, koji se bojom približio Miravalu i Whispering Angelu.

time-umaci (1)

Timeovi set ručkovi omogućuju gostima da probaju precizno skuhanu hranu različitih azijskih formata i tradicija, koja se brzo servira, i koja vas neće opterećivati cijelo popodne. Riječ je o pametnom i dobro pogođenom konceptu, kojem ćemo se vjerojatno češće vraćati.

Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.