Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

CNN snima veliki dokumentarac o Anthonyju Bourdainu koji će se prikazivati u kinima

bourdain-kino-film-cnn

“Koliko god smo poznavali Tonyja, jer u Parts Unknown se stvarno razotkrivao, još je ostala ta glad da ga bolje upoznamo, da ga slavimo i da odamo počast njegovom radu,” rekla je CNN-ova direktorica za sadržaj Amy Entelis.

CNN Films upravo producira dugometražni dokumentarni film o Anthonyju Bourdainu, piše Vanity Fair. Riječ je o vrlo ambicioznoj kinematografskoj produkciji, jer na CNN-u, kako kažu, “žele da film bude savršen zbog njega, a dokumentarac je očigledan izbor formata”. CNN-ovi partneri u filmu su Bourdainovi dugogodišnji suradnici Zero Point Zero Production. Premijera se očekuje krajem 2019. Nakon prvog prikazivanja na CNN-u film bi se trebao početi prikazivati u kinima. CNN Films na sličan su način na tržište poslali Bourdainov dokumentarac o chefu Jeremiahu Toweru “Jeremiah Tower: The Last Magnificent”. 

Anthony Bourdain oduzeo si je život ovoga ljeta u Kaysersbergu u Francuskoj, za vrijeme snimanja epizode serije Parts Unknown. Zadnju sezonu serije CNN će početi prikazivati na jesen, s pet epizoda u kojima je Bourdain i dvije u kojima će biti retrospektiva njegove karijere, sa svjedočenjima suradnika i sugovornika, prijatelja i obožavatelja. Bourdainova partnerica u spisateljskom dijelu karijer3e Laurie Woolever radi na njegovoj biografiji koju bi ujesen 2019. trebala objaviti izdavačka kuća Ecco. 

Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.